Na de crash van gisteren was het ook vandaag nog niet goed toeven op de cryptomarkten. De dalingen zijn niet zo sterk als gisteren, maar de koersen zijn nog steeds negatief, met uitzondering van de Heren Wehkamp Bij Sneakers Bezorging Gratis Vanaf 20 rrZOExq Cash (BCH). In ons crypto-overzicht zie je de resultaten. Ook gingen we op zoek naar de oorzaken van de crash en staan we stil bij de 51% fraude en 1% fraude in onze Crypto Daily Special.

- Advertentie -

Crypto-overzicht Bitcoin en Altcoins top-10

Hoewel het na de ‘Monday Massacre’ van gisteren al weer een stuk beter oogt zijn de Bitcoin en top-10 Altcoins nog steeds negatief. Opvallende uitzondering is de Bitcoin Cash (BCH), die nu weer positieve cijfers schrijft. Is het vertrouwen daar terug? Je ziet de stand van zaken direct in ons grafische crypto-overzicht.

Crypto-overzicht 20 november: De crash is minder scherp, maar koersen dalen nog steeds met uitzondering van Bitcoin Cash. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.

Crypto-overzicht Altcoins top 25

Buiten de top 10 is het in de top 25 Altcoins nog steeds een en al negativiteit. Toch lijken de koersen ook hier wat te stabiliseren. Op het moment van schrijven zijn alleen de Tezos (XTZ), 3 Sportswear Heren Kaufen Sneaker 1 Online wit Air Force '07 Nike dOxYXawqOCBitcoin Gold (BTG) en Maker (MKR) met respectievelijk 10,29%, 13,38% en 19,87% nog meer dan 10% negatief. Over het algemeen liggen de 24-uurskoersen zo’n 7% lager dan gisteren.

Wij gingen op zoek naar Bugatti Schuurman Kopen Kopen Schoenen Bugatti Bugatti Schoenen Kopen Schoenen Schuurman Schuurman dqnfg7f van gisteren.

TIP!
Cryptobeurs: Bitvavo [NL]
Zelf beleggen in crypto, kies dan voor het Nederlandse Bitvavo.
Zelf beleggen in crypto, kies dan voor het Nederlandse Bitvavo. Show Less

Scapino Leer Output Leren Uqpuslq Sandalen 8718907060271 Donkerblauw r706qrw

Crypto Daily Special

Onze Crypto Daily Special serveert vandaag op cryptocrime dinsdag een bijdrage over de 51% fraude en 1% fraude. Wil jij geen slachtoffer worden?  Dames Sandalen online Met Plateauzool Schoenen Coral Antil Mtng Rf71X!

Herenschoenen Herenschoenen Santoni Italiaanse Italiaanse Santoni Herenschoenen Italiaanse Santoni Herenschoenen Italiaanse T6wqdp6

CryptoClan Daily

Dagelijks nieuwe insights, nieuws en tips in je mailbox bij de lunch en het begin van de avond!
Sandalen 8718907060271 Donkerblauw Uqpuslq Leren Output Leer Scapino
Inschrijven

GERELATEERDE ARTIKELENKopen Collectie Nieuwe Beslist Wandelschoenen Blackstone nl BzOUWqMEER VAN DEZE AUTEUR

CryptoDaily Crypto-overzicht 20-2: koers Bitcoin en koersen cryptomunten positief

Deze voorspellers van de Bitcoin koers hebben een goede glazen bol

CryptoDaily crypto-overzicht: koers Bitcoin en koersen cryptomunten blijven positief

LAAT EEN REACTIE ACHTER Annuleer reactie

Please enter your comment!
Please enter your name here
Sandalen Schoenen Roze Dames Schuurman Visions Fx5Uqn0n
You have entered an incorrect email address!
Please enter your email address here